tiistai 28. heinäkuuta 2015

Syntymäpäivä hulinaa

Niin se aika vaan menee, liian nopeaa!?!
Esikoisemme täyttää 6-vuotta.
Pidimme tuplasynttärit "naapurinpojan" kanssa.
Mies lähti meidän poikien kanssa mökille edellisenä iltana, mä jäin siivoomaan ja tekemään täytekakkupohjaa. Ihan ilman ongelmia se ei tietenkään mennyt, mutta onnistui kumminkin!! :)

Kakkupohja halusi välttämättä valua vuoan yli, uunin pohjalle. No tulipahan uunikin pestyä :) Super Mario ja tuo joku örkki on nyt tosi in juttu. Tilasimme Kakkukeisarinnasta kakkukuvan, joka on kyllä hieno!!

Koska pojan kummisetä ei päässyt tuplasynttäreille, juhlittiin heidän kanssa synttäreitä hieman ennakkoon. Tein kääretortun, jonka päälle kaulitsin vaaleansinisen sokerimassan. Suklaakirjaimista ei saanut enää pojan nimeä, eikä paljoo muutakaan järkevää niin keksin laittaa numeroita ja kirjaimia sekaisin. Sopii loistavasti pian eskarin aloittavan synttärikakkuun :)

Vielä viimeisessä kuvassa on toisen synttärisankarin lahja, pehmeät velourhousut ja trikoopaita. Kumpikin pojista sai vielä omat lahjakortit lelukauppaan, jotka pihapiirin kesken kerättiin ja annettiin sellaiset yhteislahjat kaikilta. Ja arvatkaa miten hauskaa oli mennä pojan kanssa lelukauppaan, poika valitsi ison roska-auton ja maksoi ostoksensa ihan itse kassalla, lahjaksi saadulla lahjakortilla <3

Oli hauskat ja onnistuneet juhlat, ilmakin oli vallan loistava!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti