keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Mekko

Mulla on sellanen (huono?) tapa, että kun löydän kirpparilta tai kierrätyskeskuksesta hyvän kankaan, ostan sen. Vaikka sillä hetkellä ei minkäänlaista ajatusta tulis, että mitä siitä ompelen, kangas lähtee mukaan. Ei sitä voi sinne jättää :)
Näin kävi tämänkin kankaan kanssa. Iso pala paksuhkoa trikoota.
Ensin mietin että voinhan siitä tehdä vaikka pyjamatopin itselleni. Kunnes yks aurinkoinen päivä oltiin ulkona, koko perhe. Siinäpä tuli naapurin tyttö piipahtamaan. Hain kankaan kotoa ja kysyin tytöltä, että tietääkö hän ketä kankaan hahmot on. Tiesihän tyttö, Disneyn hahmoja. (Mä en enää muista et ketä ne on :) ). Kysyin tytöltä, että tykkääkö hän kankaasta. Ja vastaus oli myöntävä. Ehdotin, että ompelisin hänelle siitä mekon, jos vaan hänelle ja hänen äidilleen se sopii. Ja näin tehtiin.
Ainoat toiveet tytöltä oli, että mekossa olisi lyhyet hihat ja röyhelöhelma :)
Koska en ole mekkoja aikasemmin ommellut, eikä oo ollu tarvetta sellaisia kaavoja katsella, niin nytpä oli, jeee!! :) Ottobre-lehdestä löytyi juuri toiveiden täyttävä malli. Hiukan sitä muokkasin kyllä. Mekko valmistu, ihan hyvä ekaksi mekoksi :) Ja tyttö on tyytyväinen, se on pääasia. Vielä kangasta on ihan hyvin jäljellä, ehkä teen siitä itselleni sen pyjamatopin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti