maanantai 8. huhtikuuta 2013

Velourtakki

Vihdoin tämä takki valmistu... huh huh! Oli vaikka mitä ongelmaa tuon kanssa. Kaavat Ottobre 6/2012, Kettu Pettunen, koko 110cm. Ohjeessa on siis kokonaan vuoritettu takki, mutta mä en vuorittanut kun hupun. Joten siitäpä mulle synty monta miettimisen aihetta, että missä vaiheessa mikäkin kannattaa ommella. Alkuun vetoketju oli muutaman sentin liian pitkä, joten vähän muokkasin hupun kaavaa... loppupeleissä vetoketju oli aaaaivan liian lyhyt. Eli hupun reuna, johon vetoketju loppuu, piti pyöristää... ja helmaan resori, koska kääntövaraa ei ollu riittävästi.
Ensimmäinen vetoketju, jonka vaatteeseen ompelen. No ois kannattanu laittaa tukikangasta ni ei ois tuo velour venyny ommeltaessa. Nyt sit vetoketju vähän aaltoilee... Ensimmäiseks takiksi ihan ok. Opinpa ainakin mitä kannattaa tehdä ens kerralla toisin :/
Musta velour on mun vanhoista housuista, keltanen velour Kangashamstereista, musta resori ja vetoketju Eurokankaasta ja pöllötrikoo Kangastukusta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Seuraava takki varmaan onnistuu helpommin ja nopeammin :) Ja vähän haastetta peliin ja seuraavaan takkiin taskut :) Pikku askelin tässä edetään ja opitaan ompelemisesta yhtä ja toista :)

    VastaaPoista